Zupy | |
Krem z białych szparagów z orzechami pinii | 36,00 PLN |
Zupa z homara i langustynek | 36,00 PLN |
Przystawki Zimne | |
Tarta z zielonymi szparagami, estragonem i serem gruyer | 39,00 PLN |
Sałatka Nicejska z polędwicą z tuńczyka | 44,00 PLN |
Tatar z polędwicy wołowej z jajkiem przepiórczym | 56,00 PLN |
Terrina z Foie Gras i konfitura z figi | 69,00 PLN |
Przystawki Ciepłe | |
Szafranowe Ravioli z kaczką confit i piernikiem | 44,00 PLN |
Zapiekana Grasica z Borowikami, Foie Gras i Jajkami Przepiórczymi | 52,00 PLN |
Małże św. Jakuba z pieczonym kalafiorem | 59,00 PLN |
Ryby & Owoce Morza | |
Krewetki "Black Tiger" z czarnym makaronem | 130,00 PLN |
Turbot z sosem estragonowym i ratatouille z chorizo | 99,00 PLN |
Halibut z bouillabaisse i mulami | 78,00 PLN |
Dania Mięsne | |
Perliczka z sosem porto, ziemniakami gratin i marchewką | 69,00 PLN |
Policzki wołowe po burgundzku | 79,00 PLN |
Cielęcina z sosem roquefort | 83,00 PLN |
Polędwiczki z Dzika z kaszą gryczaną i podgrzybkiem | 94,00 PLN |
Polędwica Wellington | 135,00 PLN |
Desery | |
Sorbety Cyrano de Bergerac | 22,00 PLN |
Crème Brûlée z Wanilią Bourbon | 29,00 PLN |
Mus z palonego masła z truskawkami i rabarbarem | 32,00 PLN |
Fondant Czekoladowy | 34,00 PLN |
Deska Francuskich Serów | 55,00 PLN |